Haarverlies

Het HairGro® assortiment bevat producten voor zowel inwendig (capsules) als uitwendig (serum, shampoo en conditioner) gebruik.

HairGro Hair Care Capsules: voedt de haarwortels en ondersteunt gezonde haargroei.

HairGro Hair Booster Serum: stimuleert krachtige nieuwe haargroei bij plaatselijk dunner worden haar.

HairGro Hair Healing Shampoo: verbetert de verankering haarwortels, maakt het haar dikker en voller en vermindert irritatie hoofdhuid.

HairGro Thickener Conditioner: voorkomt afbreuk haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en zachter.

Haarverlies bij vrouwen

Overmatig haarverlies kan bij zowel vrouwen als mannen op verschillende leeftijden voorkomen. Bij vrouwen kunnen stress, diëten en zwangerschap de conditie van het haar ongunstig beïnvloeden, maar ook haarstyling producten zijn belastend voor het haar en de hoofdhuid. Tijdens de overgang kunnen hormoonveranderingen het haar en de hoofdhuid sterk beïnvloeden. Het haar groeit minder snel, wordt doffer en splijt makkelijker. Ook hebben veel vrouwen in deze fase van hun leven last van haaruitval.

Haarverlies bij mannen

Haaruitval op jonge leeftijd komt veel bij mannen voor en is in de meeste gevallen erfelijk bepaald. Dunner wordend haar en inhammen zijn vaak de eerste tekenen van verminderde haargroei. Op oudere leeftijd wordt haaruitval bij mannen veelal veroorzaakt door hormoonschommelingen of een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen.