HairGro® Hair Booster Serum

 

Een gerichte aanpak om nieuwe haargroei te stimuleren en de haarwortels te versterken op plaatsen waar het haar het meest dunner wordt. Hair Serum Booster bevat HairGro’s wetenschappelijk ontwikkelde “Hair Booster Formula”  met een extra hoge dosis Capixyl™ wat een intensieve boost geeft aan plaatselijk dunner wordend haar. Wanneer aangebracht op de hoofdhuid , stimuleren de actieve ingrediënten nieuwe haargroei en versterkt het de verankering en verdikking van de haarwortels.

Het optimale effect wordt bereikt na ca. 4 maanden dagelijks gebruik. Dit product is klinisch en dermatologisch getest en is alleen voor uitwendig gebruik. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd de Hair Care Capsules, het Hair Booster Serum, de Hair Healing Shampoo en de Hair Thickening Conditioner gezamenlijk te gebruiken.

Actieve Ingrediënten

    • Capixyl™ → Onderdrukt het haarverlieshormoon DHT, stimuleert de haargroei en versterkt de haarwortel.
    • Fenegriekextract → Versterkt en verdikt de haren en haarzakjes.

Dosering/toepassing: Breng eenmaal daags 20+ druppels aan op het getroffen gebied.
Inhoud per verpakking: 100 ml

Allergenen: Vrij van parabenen, siliconen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, schadelijke chemicaliën, dierlijke ingrediënten, PEG en PABA. Vermijd contact met de ogen of consumptie van dit product.