HairGro® Hair Thickening Conditioner

HairGro Hair Thickening Conditioner helpt schade aan de haarwortels te voorkomen, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en elastischer. Evenals onze Hair Healing Shampoo bevat de Thickening Conditioner HairGro’s wetenschappelijk ontwikkelde “Hair Booster Formula” waarvan klinisch is bewezen dat de ingrediënten haaruitval verminderen en nieuwe haargroei stimuleren. De Thickening Conditioner voorkomt beschadiging van de haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en elastischer. Deze conditioner is klinisch en dermatologisch getest en alleen voor uitwendig gebruik.

Voor het beste resultaat wordt geadviseerd de Hair Care Capsules, het Hair Booster Serum, de Hair Healing Shampoo en de Hair Thickening Conditioner gezamenlijk te gebruiken.

Actieve Ingrediënten

  • Capixyl™ → Onderdrukt het haarverlieshormoon DHT, stimuleert de haargroei en versterkt de haarwortel.
  • Fenegriekextract → Versterkt en verdikt haren en haarzakjes.
  • Cafeïne → Stimuleert de haargroei en stimuleert de verlenging van de haarschacht.

Dosering/toepassing: Na het wassen van het haar, bij voorkeur met HairGro Hair Healing Shampoo, de conditioner grondig in het haar en de hoofdhuid inmasseren. Laat minimaal 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes.
Inhoud per verpakking: 200 ml

Allergenen: Vrij van parabenen, synthetische geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, schadelijke chemicaliën, dierlijke bijproducten, PEG en PABA. Vermijd contact met de ogen.