HAARVERLIES IS EEN PROBLEEM VAN ALLE LEEFTIJDEN

Overmatig haarverlies raakt zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Naast erfelijke haaruitval zijn veelvoorkomende oorzaken stress, diëten, zwangerschap of een tekort aan bepaalde vitamines en mineralen. Ook zijn veel haarstylingproducten schadelijk voor het haar en de hoofdhuid.

Daarnaast kunnen de hormoonschommelingen tijdens de menopauze of andropauze ook grote invloed hebben op het haar en de hoofdhuid. Het haar groeit minder snel, wordt doffer en splijt makkelijker.

DE TOTALE OPLOSSING VOOR PREVENTIEF HAARVERLIES EN STIMULATIE VAN NIEUWE HAARGROEI

HairGro® biedt een compleet assortiment van wetenschappelijk bewezen oplossingen om haaruitval te voorkomen en nieuwe haargroei te stimuleren, voor zowel mannen als vrouwen.

Het HairGro assortiment bevat producten voor zowel inwendig (capsules) als uitwendig (serum, shampoo en conditioner) gebruik. Alle HairGro-producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en klinisch en dermatologisch getest.

Kaalheid bij mannen

Het is een misvatting te denken dat kaalheid alleen iets voor oude(re) mannen is. Haaruitval op jonge leeftijd komt veel bij mannen voor en is in de meeste gevallen erfelijk bepaald. Dunner wordend haar en inhammen zijn vaak de eerste tekenen van verminderde haargroei. Op oudere leeftijd wordt haaruitval bij mannen veelal veroorzaakt door hormoonschommelingen, stress of een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen.

Kaalheid bij vrouwen

Overmatig haarverlies wordt vaak gezien als een probleem exclusief voor mannen. Alhoewel erfelijk bepaald haarverlies niet veel bij vrouwen voorkomt, kunnen stress, diëten, zwangerschap of de overgang weldegelijk de conditie van het haar sterk beïnvloeden. Ook zijn de meeste haarstyling producten belastend voor het haar en de hoofdhuid.

Het haar groeit minder snel, wordt doffer en splijt makkelijker. Ook hebben vrouwen in de overgang eerder last van overmatig haaruitval.

Voller en steviger haar

HairGro gaat haarverlies tegen door de achterliggende oorzaken aan te pakken en heeft voor ieder type haarverlies een passende en effectieve oplossing:
HairGro Hair Care Capsules® voedt de haarwortels en ondersteunt gezonde haargroei.
HairGro Hair Booster Serum® stimuleert krachtige nieuwe haargroei bij plaatselijk dunner worden haar.
HairGro Hair Healing Shampoo® verbetert de verankering van de haarwortels, maakt het haar dikker en voller en vermindert irritatie aan de hoofdhuid.
HairGro Thickener Conditioner® voorkomt afbreuk van de haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en zachter.

Voor het beste resultaat is het aan te raden om onze producten in combinatie te gebruiken.

GEBRUIKERSERVARINGEN

“Ik ben erg blij dat ik weer een volle bos haar op mijn hoofd heb.”

Erik (25 jaar)

“Ik durf nu zonder pet of hoed weer de straat op te gaan”

Peter (28 jaar)

“Ik voel mij minder onzeker omdat de kale plekken op mijn hoofd weg zijn.”

Yvette (39 jaar)

Wetenschappelijk bewezen

De effectiviteit van onze ingrediënten en producten is onderbouwd door tientallen studies, zowel onafhankelijke studies naar individuele ingrediënten als klinische onderzoeken naar de werking van HairGro’s unieke producten.

Bewezen ingrediënten

In onze missie om haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan, kijken we bij HairGro naar de mechanismen achter dit complexe proces en de vitaminen en mineralen die hier een rol in spelen. We gebruiken alleen bewezen ingrediënten van de hoogste kwaliteit, ieder met een eigen unieke werking op de haargroei, ondersteund door tientallen onafhankelijke studies.

Hairgro producten

Hair Care Capsules

Dit natuurlijke voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. De capsules bevatten o.a. Fenegriek extract, Biotine, Zink, Seleen en Koper, actieve ingrediënten die de haarwortels voeden en bijdragen aan het behoud van sterk en gezond haar.

Toepassing:
Voedt de haarwortels en draagt bij aan gezonde haargroei en -pigmentatie van binnenuit.

Hair Booster Serum

Dit serum geeft een intensieve boost aan plaatselijk dunner wordend haar. Hair Booster Serum is wetenschappelijk ontwikkeld, dermatologisch en klinisch getest en bevat een hoge dosis van HairGro’s “Hair Booster Formula” (Capixyl™).

Toepassing
Stimuleert haargroei, voorkomt afbreuk en verbetert verankering van haarwortels, maakt haar plaatselijk dikker.

Hair Healing Shampoo

HairGro Hair Healing Shampoo heeft een unieke combinatie van HairGro’s “Hair Booster Formula” (Capixyl™), Fenugriek en Cafeïne welke gezamenlijk de haren versterken, verdikken en wassen. Het beste te gebruiken in combinatie met HairGro’s Hair Thickening Conditioner.

Toepassing
Voorkomt afbreuk van de haarwortels, stimuleert nieuwe haargroei en maakt het haar dikker en zachter.

Hair Thickening Conditioner

HairGro Hair Thickening Conditioner’s heeft een unieke combinatie van HairGro’s “Hair Booster Formula” (Capixyl™), Fenugriek en Cafeïne welke gezamenlijk de haren versterken, verdikken en voeden. Het beste te gebruiken in combinatie met HairGro’s Hair Healing Shampoo.

Toepassing
Verbetert verankering van de haarwortels, maakt het haar dikker en voller en vermindert irritatie van de hoofdhuid.

Officiële HairGro Partners