Sanne (24 jaar)
16 februari 2017
Yvette (38 jaar)
16 februari 2017

Onzeker over mijn borsten

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik onzeker over mijn borsten. Dit is begonnen op de middelbare school. Terwijl vriendinnen en klasgenootjes borsten kregen gebeurde er bij mij weinig. Toen ik wat ouder werd kreeg ik gelukkig wel ‘iets’, maar meer als een kleine B-cup is het nooit geworden. Gelukkig bestaan er mooie push up bh’s en bikini’s met een vulling. Zo kon ik er toch een maatje meer van maken.

BreastGro® als alternatief voor een cosmetische ingreep

Een borstvergroting met siliconen heb ik nooit overwogen, zo’n groot probleem vind ik het nou ook weer niet en ik ben zeker niet helemaal ‘plat’. Maar toen ik hoorde over BreastGro® was ik wel direct geïnteresseerd. Van binnenuit vollere borsten leek mij wel wat. Ik heb mij goed ingelezen op de website en kwam er achter dat cupmaten tot 2 cupmaten groter kunnen worden. Dit is voor mij nou ook weer niet nodig, maar iets voller zou wel prettig zijn.

Een verschil is merkbaar met BreastGro®

In het kader baat het niet dan schaad het niet ben ik BreastGro® Capsules toch gaan proberen. De eerste weken merkte ik eigenlijk geen verschil. Braaf slikte ik de 4 capsules per dag (in het begin vergat ik het nog wel eens, maar na een paar weken ging het eigenlijk automatisch). Na 2 maanden begonnen mijn borsten iets meer gespannen aan te voelen en toen heb ik besloten om de kuur in ieder geval 6 maanden te gebruiken. Na de 6 maanden heb ik echt verschil gemerkt. Mijn borsten zijn een stuk voller, ik pas nog steeds mijn BH’s maar ze zijn zeker meer gevuld.

Omdat ik best slank ben zie ik echt wel verschil en ik ben dan ook tevreden met het resultaat. Ik slik nu nog 2 capsules BreastGro® per dag omdat ik niet wil dat het effect verdwijnt.