Nicole (35 jaar)
16 februari 2017
Anna (30 jaar)
16 februari 2017

Sanne is op zich best tevreden over haar boezem, maar ze moet wel toegeven dat ze soms twijfelt over de grootte ervan. Niet dat ze per se te klein zijn, maar ze heeft nu eenmaal een voorkeur voor vollere borsten. Ze vindt het vrouwelijk, sexy en simpelweg fraai.

Borsten zullen helaas niet eeuwig stevig blijven. Met de jaren komt het afbraakproces van borstklierweefsel op gang, met als gevolg dat de borsten slapper worden en gaan hangen. Daarnaast hebben natuurlijk ook gewichtsschommelingen en zwangerschappen hun weerslag op de boezem. De speciale hopcombinatie in BreastGro verhoogt het oestrogeenniveau in het lichaam, zodat het klierweefsel in de borsten zich begint te ontwikkelen. De komende drie maanden gaat Sanne BreastGro® testen.

Eindresultaat 3 maanden BreastGro®:

Tijd om de balans op te maken! Wat is er gebeurd met de borsten van Sanne na het slikken van drie maanden BreastGro®? Behalve dat ze de volumetoename ziet, heeft ze het ook een paar keer ‘gevoeld’. Het is lastig uit te leggen maar op de een of andere manier voelde ze af en toe een soort tinteling waardoor ze merkte dat het volume in haar borsten toenam.

Sanne vertelt: Op de vraag of ik mijn borsten na het slikken fraaier vind dan voor het slikken zou ik wil zeggen dat ik wel een zelfverzekerder gevoel heb dan daarvoor, hoewel ik pre-BreastGro niet per se mega onzeker was over mijn boezempartij. Nu zijn mijn borsten echter gewoon nog steviger op een natuurlijke manier. Ik vergelijk het met een subtiele borstvergroting waarbij de winst ‘m niet zozeer zit in twee cupmaten extra, maar wel in de stevigheid en het volume.

Wil je het hele artikel en de ervaring van Sanne lezen?