Grotere borsten door sportoefeningen, kan dat wel?
28 februari 2017
Maaike geeft tips over een summerproof body en stevigere borsten
7 april 2017
Aranka vertelt: Ik ben onzeker, net zoals vast velen met mij. Misschien volgen jullie mijn afval avontuur wel, dan weten jullie wellicht dat ik 15 kilo ben verloren. En naar mijn idee waren mijn borsten daar een groot deel van…

Om voor deze onzekerheden nou onder het mes te gaan, vind ik wel een beetje ver gaan. Toch stoor ik mij er elke keer weer aan, waarom moesten die borsten er nou af en niet mijn buik? Ik wil mijn oude borsten terug, gewoon die mooie ronde borsten die mij zo goed stonden. Het hoeft zeker geen cup weet ik hoeveel te zijn, maar die theezakjes mogen achterwege blijven. En met behulp van BreastGro moet dat gaan lukken…

Hoe? Volg mijn ervaring op mijn persoonlijke blog ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *